Menü bezárása
Ingatlanpiac info Ingatlanpiaci konzultáció Ingatlanod értéke Ha eladnád ingatlanod Kalkulátorok Szolgáltatások Gyík Befektetőknek Csapatunk Bejelentkezés

Marozsán Károly

Bemutatkozó

Üdvözöljük  

 

Azért vagyunk itt jelen kommunikációs weboldalon, hogy az ingatlan eladóknak és az ingatlan szakma iránt érdeklődőknek betekintést nyújtsunk a munkastílusunkba, ezzel lefektetve a bizalom és a közös munka lehetőségének alapjait! 

 

Küldetésünk:

Szeretnénk hozzájárulni a hazai ingatlanközvetítői szakma minél pozitívabb megítéléséhez. Elhivatottan állunk megbízóink segítségére az értékesítés minden fázisában, a lehető legmagasabb minőségben, biztonságos ügymenetben és amennyire lehetséges  “ügyfél élményt” teremtve, hogy Mi és akiknek szolgáltatunk, közben jól érezzük Magunkat.

 

Célunk:

Pest-megye területén olyan ingatlan eladóknak segíteni, akik értékelik a minőséget és reális elképzelésük van az ingatlan értékesítéssel kapcsolatban. Nem egyszeri “nagy” üzleteket szeretnénk kötni, hanem olyan kiváló szolgáltatást nyújtani, hogy akik egyszer megbíznak minket, soha többet ne akarjanak mást megbízni és mint a legtöbb ügyfelünk, jó szívvel ajánljon minket a családjuknak, ismerőseiknek. Az újbóli megbízás, ajánlás a legnagyobb elismerés, megtiszteltetés és munkánk értékének legreálisabb tükre.

 

Szolgáltatásaink: 

Az eladás, bérbeadás mellett, ügyvédi közvetítéssel, hitel finanszírozással, biztosítással, felújítással, energetikai tanúsítvány készítésével és sok egyéb terület legjobb szakembereivel tudunk ügyfeleink és akár az Ön segítségére is lenni!

Folyamatosan igyekszünk bővülni, hogy gördülékenyen, a megszokott minőséggel és hozzáállással szolgáltassunk meglévő és új ügyfeleink részére egyaránt.

 

Leendő Megbízóinknak:

Amennyiben ingatlaneladásban van, vagy gondolkozik rajta és szeretné, hogy szakértői kezekbe és biztonságos lebonyolítás medrébe kerüljön az Ön értékesítése is, keressen elérhetőségeinken!

 

Leendő Munkatársaknak:

Amennyiben érdekli az ingatlanpiac, rendelkezik értékesítői vénával, céltudatos, becsületes, boldogsággal tölti el, ha más embereknek segít és nem csak a magas jövedelem szerzési lehetőség érdekli, akkor keressen elérhetőségeimen! 

 

  Üdvözlettel,

  Marozsán Károly


További Munkatársaink.

Szakértőink garantálják szolgáltatásaink szinvonalát

риэлтер +36709485253
Ok a kérés teljesűlt