logo

Szakértői segítség, az otthonteremtésben

Tudja meg még ma, mennyit kaphat ingatlanáért!

A tőlünk kapott információval elérheti a legmagasabb piaci árat, ha ismeri az ingatlanpiacot Ön diktálhat. Önbizalmat szerezhet, hiszen egy ártárgyalás során sem fog zavarba jönni, mivel pontosan tudja, mennyit kaphat az ingatlanért Mindent megtudhat az ingatlanról, az abban rejlő lehetőségekről és az aktuális piaci helyzetről.

Addja meg adatait

s munkatársaink hamarosan keresni fogják

Megtekintettem és elfogadom az adatkezelési tájékoztatót.

A 3 legnagyobb hiba, amit az árazásnál elkövet.

És ami miatt végül időt és pénzt is veszíthet…

ALULÁRAZÁS

Bizonytalan, ezért alul áraz. Bár gyorsan túl lesz az eladáson, utána azon gondolkodik majd, hogy többet is kérhettem volna…

TÚLÁRAZÁS

Mivel a hirdetési árakból indul ki, ráadásul személyes kötődése van, túlárazza az ingatlant és így a lakást senkinek nem fog kelleni…

HÚZZA AZ IDŐT

Mivel túlárazza az ingatlant, hosszú hónapokig nem történik semmi. Majd végül elveszíti a türelmét, és oda adja ár alatt, csak vigye már el valaki…

4 előny, amire szert tehet az értékelés segítségével.

Az előnyök kihasználása támpontot ad az eladáshoz.

 1. Felkészült lesz és magabiztos

  Egy ártárgyalás során sem fog zavarba jönni, mivel pontosan tudja, mit kaphat az ingatlanjáért Nem kell azon aggódnia, hogy mit mondjon a vevőnek.

 2. A vevő izgul Ön helyett

  Magabiztosan fog tárgyalni, mert az Ön által kért ár helyes. Az irányítás az Öné. A vevő pedig kínáljon többet, ha ezt a lakást akarja

 3. Eladási ár maximalizálás

  Mivel a lehető legmagasabb, de a vevők számára még vonzó árat határozzuk meg, a vevők versenyeznek majd a lakásért. Így garantáltan érvényesíteni tudja a maximális árat.

 4. Eladási idő minimalizálás

  Ha az ármegállapítás jó, a piacon töltött idő a minimumra csökken. Így nem kell hónapokig fizetnie a hirdetéseket, és a szabadidődben a lakást mutogatni, akár 30 nap alatt túl lehet az egészen.

Rólunk Mondták - akik már dolgoztak velünk.

Nézze meg mit mondanak azok, akik már dolgoztak velünk!

Tóth Roland

"Nagyon jó döntés volt már az eladás tervezésekor megkeresni a céget, hiszen így sok időt és felesleges köröket spóroltunk meg. Tapasztalt szakemberek segítettek meghatározni a reális árat, így a lakást gyorsan el tudtuk adni, nagyobb ingatlanba tudtunk költözni és nyugodtan várhatjuk harmadik gyermekünk érkezését."

Gaál József

"Azoknak érdemes a cég szolgáltatásait igénybe venni, akik hozzám hasonlóan kevés időt tudnak a lakás eladására szánni, mert sokat dolgoznak, ha pedig hazaérnek már nem szívesen szánnak órákat erre. Mi a reális ár mellé, sok hasznos tanácsot kaptunk, amellyel sikerült kiválasztani a megfelelő vevőt. A lakás néhány hetet töltött csupán az ingatlan piacon, mi pedig elégedetten kereshetjük az új otthonunkat."

Akik Írtak rólunk.

Gyakori kérdések.

Íme a válaszok a kérdéseire.


Az ingatlan eladás során kulcsfontosságú az irányár. Tulajdonképpen ez a legfontosabb marketing eszköz. Egy minimális díj ellenében oda adjuk ezt az információt, ami a végeredmény tekintetében milliós különbséget okozhat. Ha kéri természetesen a teljes értékesítési folyamat lebonyolításában segítünk, amennyiben szükség van ránk.

Amennyire csak lehetséges. 2 dolog miatt érdemes bízni bennünk. Vannak tényleges eladási adataink, több, mint 10 év tapasztalatunk, De mivel a múltbéli adatok alapján jósoljuk meg, hogy mi fog történni a jövőben, ezért mindig fenn áll a lehetősége annak, hogy a piac változása felülbírálja az elvárásokat.

Nem. A módszerek amiket használunk ugyanazok. De nem készítünk 30 oldalas dokumentációt, ezért hivatalos helyen nem is lehet felhasználni az eredményt. Kifejezetten az a cél, hogy eladás előtt megállapítsuk a piaci értéket. Természetesen ha hivatalos becslésre van szükség, azt is megoldjuk.


A jelentkezés után felvesszük a kapcsolatot, bekérjük a szükséges adatokat. A kapott adatok alapján megvizsgáljuk az elmúlt 6 hónap tényleges eladási adatait, a hirdetési portálokat, a KSH adatbázist, valamint a vevő adatbázisunkat. Ezekből álitjuk össze az értékmegállapítást, amit e-mailben küldünk majd el. Ez (terheltségtől függően) bele telik akár néhány napba is.

Igen értékesítők. És jók vagyunk abban, amit csinálunk. Ha szeretnél megbizonyosodni róla, csak bátran tegyen minket próbára. Tisztában vagyunk azzal, hogy a szakma felhígult, ezért komoly erőfeszítéseket teszünk, hogy mi mások legyünk.

Kétségkívül érdekünk, hogy olyan ügyfeleket találjunk, akik ránk bízzák az eladását. De amiben biztos lehet, hogy nem fogunk eröltetni vagy tukmálni semmit. Ha úgy érzi, hogy ránk bízná az eladást, szívesen vállaljuk. De ha nem, akkor szívesen segítettünk és ennyi.

Mennyibe kerül az értékbecslés.

Jelenleg csak a Budapest agglomeráció és Budapesti lakóingatlanok értékelését tudjuk vállalni!

AKCIÓS ÁR

INGYENES - 0FT

Mit tartalmaz?

Megrendelést követő 1 munkanapon belül jelentkezünk

Az ingatlan felmérése

Elemzés elkészítése a leírtak

Friss tulajdoni lap

A sikeres egyeztetés eredményét e-mailben elküldjük

NORMÁL ÁR

48.700FT

Mit tartalmaz?

Megrendelést követő 1 munkanapon belül jelentkezünk

Az ingatlan felmérése

Elemzés elkészítése a leírtak

Friss tulajdoni lap

A sikeres egyeztetés eredményét e-mailben elküldjük

Ok a kérés teljesűlt