Menü bezárása
Konzultáció Ingatlanod értéke Kalkulátorok Miben tudunk segíteni Gyík Befektetőknek Bejelentkezés

A folyamat

A tervezéshez és az összehasonlításhoz elengedhetetlenek a releváns adatok és számok, ezzel a néhány példával ezt a folyamatot szeretnénk megkönnyíteni.

A kizárólag nálunk elérhető ingatlanok és a hozzá tartozó konstrukciónak köszönhetően, mindössze 0 - 50% tőke elegendő az 1/1-es tulajdonszerzéshez. Hitel nélkül, az igénybevétel feltételei könnyen teljesíthetőek, a havi kiadás összege fix és azt nem terheli semmilyen extra díj, kamat vagy járulék.

01

Tájékozódás

A szolgáltatásainkról tájékozódhat weboldalunkon vagy keressen minket elérhetőségeink valamelyikén.

02

Tájékoztatás, igényfelmérés

Következő lépésként részletesen elmondjuk, hogyan épül fel a befektetési szolgáltatás és mire lesz szüksége ahhoz, hogy igénybe tudja venni azt. Ugyanakkor egyeztetjük Önnel, milyen paraméterekkel rendelkező kedvezményes ingatlannal (ingatlanokkal) kívánja gyarapítani és/vagy felépíteni a saját befektetési portfólióját, emellett betekintést nyer az épp aktuális ingatlankínálatunkba.

03

Ingatlanok prezentálása

A megadott keresési paraméterek szerint a meglévő, valamint a frissen beérkező ingatlanok adatait az Ön email címére továbbítjuk, majd azokat átbeszéljük, értékeljük.

04

Szerződéskötés

A tájékoztatást, a dokumentumok áttekintését, valamint a megfelelő ingatlanok kiválasztását követően megkötjük a szükséges szerződést.

05

Ingatlanok személyes megtekintése

A kiválasztott ingatlan(ok)ra időpontot egyeztetünk, majd megtekintjük azokat belülről is. Természetesen, kivétel nélkül bármelyik ingatlant a kedvező konstrukciók egyikében vásárolhat meg.

06

Szerződés

Végül az adott ingatlan(ok) vonatkozásában (eladó és vevő által), aláírásra kerül a szerződés, a 0-50 % terjedő összeg megfizetésével, valamint a szükséges dokumentumok benyújtásával pedig megtörténik az 1/1-es tulajdonjogának bejegyzése a tulajdoni lapra, mindez ügyvédi ( vagy közjegyzői) és földhivatali ügyintézés mellett.

Ok a kérés teljesűlt